Hello Fresh Mobile Banner
Søt og krydret svinekjøtthash

Søt og krydret svinekjøtthash

oppskrift på søt og krydret svinekjøtthash perfekt for en smakfull middag. enkel å lage, med trinnvise instruksjoner og tips.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 stor søtpotet, skåret i 1/2-tommers terninger
  • 2 teskjeer rapsolje
  • 450 gram magert kjøttdeig av svin
  • 2 teskjeer fennikelfrø
  • 1 teskje knust rød pepper
  • En klype malt svart pepper
  • 4 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 liten løk, finhakket
  • 1/2 teskje grovt havsalt, valgfritt
  • 4 egg

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Kok opp en kjele med vann i en middels stor kjele. Tilsett søtpotetene og kok til de er møre når du stikker med en gaffel, ca. 10 minutter, deretter sil av vannet og sett til side.
  3. 3Varm opp oljen i en stor non-stick stekepanne på høy varme. Tilsett svinekjøttet og kok, rør av og til, til det ikke lenger er rosa, ca. 5 minutter. Reduser varmen til middels, tilsett fennikelfrø, knust rød pepper og svart pepper, og rør i 1 minutt. Tilsett hvitløk og løk i pannen, rør konstant, og kok til løken er gjennomsiktig, ca. 5 minutter. Rør inn søtpotetene og tilsett salt hvis du bruker det. Kok hash’en til søtpotetene og svinekjøttet er lett gyldne.
  4. 4Varm opp en stor non-stick stekepanne på middels varme. Stek eggene med plommen opp, i 3–4 minutter. Sett på lokk og fjern fra varmen for å la plommen bli varm uten å koke den helt gjennom (den skal fortsatt være myk og flytende), i 1 minutt.
  5. 5Fordel hash’en jevnt på fire tallerkener og legg et egg på toppen av hver. Server varm.