
Beste fotballdip noensinne
oppskrift på den beste fotballdipen du kan lage, perfekt for kampkvelden. enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1 pund kjøttdeig av storfe
- 1 pakke kremost (8 unser), romtemperert
- 1 glass ferdig salsa (8 unser)
- 1 brød med bearbeidet ost (1 pund), skivet
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
- 2Legg det kjøttdeigen av storfe i en stor stekepanne over middels høy varme. Kok opp, rør om for å smuldre kjøttet, til det ikke lenger er rosa. Hell av overflødig fett.
- 3Fordel kremosten jevnt i bunnen av en 23 cm (9 tommer) kvadratisk ildfast form. Fordel et lag salsa over kremosten, deretter et lag med kjøttdeigen. Topp med skiver av processed cheese og dekk formen med aluminiumsfolie.
- 4Stek i ovnen i 15 minutter, eller til retten er gjennomvarmet. Server varm.