Brioche- og pæres fylling med italiensk pølse og mandler

Brioche- og pæres fylling med italiensk pølse og mandler

oppskrift på brioche-pear stuffing med italiensk pølse og mandler – perfekt for høytider eller spesielle anledninger. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. Briochebrød
  • 2. 1 stk. pluss 2 ss usaltet smør
  • 3. 2 kopper hakkede løk, purre eller vårløk
  • 4. 2 kopper hakket selleri
  • 5. 1 ss finhakket fersk salvie
  • 6. 1 ss finhakket fersk timian
  • 7. Kosher-salt og nykvernet pepper
  • 8. 3 kopper lavsodium kylling- eller kalkunbuljong
  • 9. 2 store egg
  • 10. 1/4 kopp hakket persille
  • 11. Pærer, skåret i små biter og sautert i smør
  • 12. 450 gram italiensk pølse, kokt og smuldret
  • 13. 1 kopp grovhakkede mandler

Fremgangsmåte

  1. 11. Kutt briochebrødet i 1/2-tommers terninger for å få 16 kopper. Tørt brød fungerer best til stuffing – hvis ditt er ferskt, legg terningene på et bakepapirkledd stekebrett og tørk dem i en ovn på 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit) i 15 til 20 minutter.
  2. 22. Varm opp én spiseskje smør i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett løk, selleri, salvie, timian, salt og pepper etter smak. Kok under omrøring til grønnsakene er møre, ca. 5 minutter. Tilsett kyllingkraften; la det småkoke og fjern deretter fra varmen.
  3. 33. Pisk eggene og persillen i en stor bolle; rør inn brødterningene, grønnsaks- og kraftblandingen, de forberedte pærene, pølsen og mandlene.
  4. 44. Hell blandingen over i en smurt ildfast form på 3 til 4 liter, og fordel smørklatter på toppen med de resterende 2 spiseskjeene smør. Dekk til med aluminiumsfolie og stek ved 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit) i 30 minutter. Fjern folien og stek videre til det er gyllent, ca. 20 minutter til.
  5. 55. Fotografert av Yunhee Kim