Vegetarisk kjøttpai

Vegetarisk kjøttpai

oppskrift på en smakfull kjøttfri mincemeat pie, perfekt for vegetariske måltider. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 6
bakeverk

Ingredienser

  • 1 (18 unse) glass ferdig mintekremfyll til pai
  • 1 1/2 kopper hakkede valnøtter
  • 2 epler – skrellet, kjernet og hakket
  • 1/2 kopp pakket brunt sukker
  • 1/4 kopp rom
  • 1 spiseskje sitronsaft
  • 1 oppskrift paideig til en 23 cm dobbelbunnspai

Fremgangsmåte

  1. 1Bland mincemeat, valnøtter, epler, brunt sukker, sitronsaft og rom i en bolle. Rør godt. Dekk til og sett i kjøleskapet over natten.
  2. 2Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
  3. 3Ta fyllet ut av kjøleskapet og la det komme til romtemperatur. Forbered paibunnene. Rør fyllet godt og hell det i paibunnen. Dekk med full bunn og lag sprekker eller en rutete topp. Klem kantene godt sammen.
  4. 4Stek i forvarmet ovn på laveste rille i 40 minutter, eller til det er gyllent og gjennomstekt.