Vegetarisk kjøttpai
oppskrift på en smakfull kjøttfri mincemeat pie, perfekt for vegetariske måltider. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 6
bakeverk
Ingredienser
- 1 (18 unse) glass ferdig mintekremfyll til pai
- 1 1/2 kopper hakkede valnøtter
- 2 epler – skrellet, kjernet og hakket
- 1/2 kopp pakket brunt sukker
- 1/4 kopp rom
- 1 spiseskje sitronsaft
- 1 oppskrift paideig til en 23 cm dobbelbunnspai
Fremgangsmåte
- 1Bland mincemeat, valnøtter, epler, brunt sukker, sitronsaft og rom i en bolle. Rør godt. Dekk til og sett i kjøleskapet over natten.
- 2Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
- 3Ta fyllet ut av kjøleskapet og la det komme til romtemperatur. Forbered paibunnene. Rør fyllet godt og hell det i paibunnen. Dekk med full bunn og lag sprekker eller en rutete topp. Klem kantene godt sammen.
- 4Stek i forvarmet ovn på laveste rille i 40 minutter, eller til det er gyllent og gjennomstekt.





