Kale Slaw

Kale Slaw

Lær hvordan du lager en enkel og næringsrik kale slaw. Perfekt som tilbehør eller lett måltid for en sunn livsstil.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 bunt grønnkål, stilker fjernet og bladene tynnhakket
  • 2. 1 stor gulrot, revet
  • 3. 1/2 appelsin, presset
  • 4. 1/2 sitron, presset
  • 5. salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 6. 1/2 rød løk, veldig tynnhakket
  • 7. 1 skive kokt bacon, hakket
  • 8. 3 spiseskjeer majones
  • 9. 1 spiseskje olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland grønnkål med gulrot, appelsinjuice, sitronjuice, salt og svart pepper i en stor salatbolle, og bruk hendene til å gni appelsin- og sitronjuice inn i grønnkålen. La det stå i noen minutter for å la smakene trekke inn.
  2. 22. Fyll en bolle med isvann. Kok opp en kjele med vann og rør inn løk i det kokende vannet; kok bare til løken begynner å bli myk, 15 til 30 sekunder. Sil av vannet og dypp umiddelbart løken i isvann. Sil av isvannet, tørk løken forsiktig med papirhåndklær, og tilsett den i grønnkålen. Rør inn bacon, majones og olivenolje i salatblandingen og vend godt slik at alt blir dekket. Denne retten kan lages flere timer i forveien og oppbevares i kjøleskapet til servering.