
Italiensk-portugisisk kjøttdeig-fusjon
Prøv vår deilige italiensk portugisisk kjøttdeigfusering, som kombinerer smaker fra begge land for en unik middagsopplevelse. Enkel å lage og perfekt for helgen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pund kjøttdeig av storfe
- 2. 2 lenker chorizo-pølse, uten skinn
- 3. 1 kopp vanlig brødsmuler
- 4. 1/2 kopp ferdiglaget pastasaus
- 5. 1 egg, pisket
- 6. 2 teskjeer hakket hvitløk på glass
- 7. 1 teskje italiensk krydderblanding
- 8. salt og nykvernet svart pepper etter smak
- 9. 1 spiseskje ferdiglaget pastasaus
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 22. Bland kjøttdeig av storfe, chorizopølse, brødsmuler, ½ kopp pastasaus, egg, hvitløk, italiensk krydder, salt og pepper i en bolle til det er godt blandet. Form kjøttblandingen til en avlang form i en brødform. Smør et lag med en spiseskje pastasaus over toppen av kjøttbollen.
- 33. Stek i den forvarmede ovnen til kjøttet ikke lenger er rosa i midten, ca. 1 time. En steketermometer som settes inn i midten, bør vise minst 70 grader Celsius (160 grader Fahrenheit).





