Italiensk-portugisisk kjøttdeig-fusjon

Italiensk-portugisisk kjøttdeig-fusjon

Prøv vår deilige italiensk portugisisk kjøttdeigfusering, som kombinerer smaker fra begge land for en unik middagsopplevelse. Enkel å lage og perfekt for helgen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund kjøttdeig av storfe
  • 2. 2 lenker chorizo-pølse, uten skinn
  • 3. 1 kopp vanlig brødsmuler
  • 4. 1/2 kopp ferdiglaget pastasaus
  • 5. 1 egg, pisket
  • 6. 2 teskjeer hakket hvitløk på glass
  • 7. 1 teskje italiensk krydderblanding
  • 8. salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 9. 1 spiseskje ferdiglaget pastasaus

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 22. Bland kjøttdeig av storfe, chorizopølse, brødsmuler, ½ kopp pastasaus, egg, hvitløk, italiensk krydder, salt og pepper i en bolle til det er godt blandet. Form kjøttblandingen til en avlang form i en brødform. Smør et lag med en spiseskje pastasaus over toppen av kjøttbollen.
  3. 33. Stek i den forvarmede ovnen til kjøttet ikke lenger er rosa i midten, ca. 1 time. En steketermometer som settes inn i midten, bør vise minst 70 grader Celsius (160 grader Fahrenheit).