Paleokjøttboller av pølsekjøtt

Paleokjøttboller av pølsekjøtt

oppskrift på paleo pølse kjøttboller, perfekt for en sunn og smakfull middag. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 eple, hakket
  • 1 løk, hakket
  • 2 spiseskjeer hakket fersk salvie
  • 2 spiseskjeer hakket fersk rosmarin
  • 1/2 teskje havsalt
  • 450 gram kjøttdeig av pølse
  • 2 spiseskjeer olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 1Bland eple, løk, salvie, rosmarin og havsalt i en food processor; puls til det er godt blandet. Tilsett pølse; puls 3 eller 4 ganger til det er godt kombinert.
  2. 2Rull pølsemiksen til kjøttboller.
  3. 3Varm opp olivenolje i en stor stekepanne over middels varme. Kok kjøttbollene i porsjoner, dekket, til de er brune, 3 til 4 minutter på hver side.