Hello Fresh Mobile Banner
Jack Steins potetmos

Jack Steins potetmos

oppskriften på jack stein's mashed potatoes er perfekt for en kremet og smakfull siderett. enkel å lage og passer til alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 1/4 pund russetpoteter, skrellet og delt i 3,8 cm store biter
  • 2. 8 spiseskjeer (1 stang) smør
  • 3. 2 store løk, hakket
  • 4. 2 store hvitløksfedd, hakket
  • 5. 6 spiseskjeer (eller mer) melk

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok poteter i en kjele med kokende, saltet vann til de er møre, ca. 15 minutter. I mellomtiden smelter du 2 spiseskjeer smør i en stor, tykkbunnet stekepanne over høy varme. Tilsett løk; sautér til den er gyllen, ca. 8 minutter. Tilsett hvitløk; sautér i 30 sekunder. Sil av potetene; ha dem tilbake i samme kjele. Rør over svak varme til potetene ser tørre ut. Overfør til en bolle; tilsett 6 spiseskjeer melk og 6 spiseskjeer smør. Bruk en elektrisk mikser og mos potetene til de er jevne, tilsett mer melk om nødvendig. Tilsett løk og urter; pisk bare til det er blandet. Smak til med salt og pepper.
  2. 22. Kok poteter i en kjele med kokende, saltet vann til de er møre, ca. 15 minutter.
  3. 33. I mellomtiden smelter du 2 spiseskjeer smør i en stor, tykkbunnet stekepanne over høy varme. Tilsett løk; sautér til den er gyllen, ca. 8 minutter. Tilsett hvitløk; sautér i 30 sekunder.
  4. 44. Sil av potetene; ha dem tilbake i samme kjele. Rør over svak varme til potetene ser tørre ut. Overfør til en bolle; tilsett 6 spiseskjeer melk og 6 spiseskjeer smør. Bruk en elektrisk mikser og mos potetene til de er jevne, tilsett mer melk om nødvendig. Tilsett løk og urter; pisk bare til det er blandet. Smak til med salt og pepper.