Cowboy Caviar

Cowboy Caviar

Lær hvordan du lager cowboy caviar, en frisk og fargerik forrett perfekt for sommeren. En enkel oppskrift som passer for alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 boks (15,5 unser) svarte bønner, avrent
  • 2. 1 boks (15,5 unser) svarte øyne-bønner, avrent
  • 3. 1 boks (14,5 unser) hakkede tomater, avrent
  • 4. 2 kopper frosne maiskorn, tint
  • 5. 1/2 middels løk, hakket
  • 6. 1/4 grønn paprika, finhakket
  • 7. 1/2 kopp sylteagurkjalapeños, hakket
  • 8. 1/2 teskje hvitløksalt
  • 9. 1 kopp italiensk salatdressing
  • 10. 3/4 kopp hakket koriander

Fremgangsmåte

  1. 1Bland bønner, erter, tomater, mais, løk, paprika og jalapeñopepper i en stor bolle. Krydre med hvitløkssalt. Tilsett dressing og koriander; vend godt sammen. Sett i kjøleskapet i 20 minutter eller til retten er klar til å serveres.