Hello Fresh Mobile Banner
Tørr chimichurri-rub

Tørr chimichurri-rub

lær hvordan du lager en enkel og smakfull dry chimichurri rub som gir kjøttet en fantastisk smak. perfekt til grilling og sommermåltider.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 spiseskjeer tørkede oregano-blader
  • 3 spiseskjeer tørket basilikum
  • 2 spiseskjeer tørket persilleflak
  • 2 spiseskjeer tørket timian
  • 2 spiseskjeer grovt kosher-salt
  • 1 spiseskje nykvernet svart pepper
  • 1 spiseskje tørket salvie
  • 1 spiseskje røkt paprika*
  • 2 teskjeer hvitløkspulver
  • 1 til 2 teskjeer tørket knust rød pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Visp alle ingrediensene i en middels stor bolle. Overfør til en lufttett beholder. Forhåndsforberedelse: Kan lages én måned i forveien. Oppbevares ved romtemperatur.
  2. 2Visp alle ingrediensene i en middels stor bolle. Overfør til en lufttett beholder. Forhåndsforberedelse: Kan lages én måned i forveien. Oppbevares ved romtemperatur.
  3. 3* Noen ganger merket Pimentón Dulce eller Pimentón de La Vera Dulce; tilgjengelig i noen supermarkeder, spesialbutikker for matvarer, og fra tienda.com.
  4. 4* Noen ganger merket Pimentón Dulce eller Pimentón de La Vera Dulce; tilgjengelig i noen supermarkeder, spesialbutikker for matvarer, og fra tienda.com.