
Tørr chimichurri-rub
lær hvordan du lager en enkel og smakfull dry chimichurri rub som gir kjøttet en fantastisk smak. perfekt til grilling og sommermåltider.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 spiseskjeer tørkede oregano-blader
- 3 spiseskjeer tørket basilikum
- 2 spiseskjeer tørket persilleflak
- 2 spiseskjeer tørket timian
- 2 spiseskjeer grovt kosher-salt
- 1 spiseskje nykvernet svart pepper
- 1 spiseskje tørket salvie
- 1 spiseskje røkt paprika*
- 2 teskjeer hvitløkspulver
- 1 til 2 teskjeer tørket knust rød pepper
Fremgangsmåte
- 1Visp alle ingrediensene i en middels stor bolle. Overfør til en lufttett beholder. Forhåndsforberedelse: Kan lages én måned i forveien. Oppbevares ved romtemperatur.
- 2Visp alle ingrediensene i en middels stor bolle. Overfør til en lufttett beholder. Forhåndsforberedelse: Kan lages én måned i forveien. Oppbevares ved romtemperatur.
- 3* Noen ganger merket Pimentón Dulce eller Pimentón de La Vera Dulce; tilgjengelig i noen supermarkeder, spesialbutikker for matvarer, og fra tienda.com.
- 4* Noen ganger merket Pimentón Dulce eller Pimentón de La Vera Dulce; tilgjengelig i noen supermarkeder, spesialbutikker for matvarer, og fra tienda.com.