Isberg og kål- og kålrotssalat

Isberg og kål- og kålrotssalat

oppdag en frisk og enkel oppskrift på iceberg og kål slaw, perfekt som tilbehør til sommermåltidet. enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp kulturmelk
  • 2 spiseskjeer fersk sitronsaft
  • 1 spiseskje majones
  • 3 spiseskjeer olivenolje
  • Kosher-salt, nykvernet pepper
  • 1 hode isbergsalat, ytterblad fjernet, tynne skiver
  • 1/2 hode liten grønnkål, ytterblad fjernet, tynne skiver
  • 4 vårløk, tynne skiver
  • 3 spiseskjeer hakkede ferske gressløk
  • 1 teskje sellerifrø

Fremgangsmåte

  1. 1Visp sammen kulturmelk, sitronsaft og majones i en stor bolle, og visp deretter inn oljen. Krydre dressingen med salt og pepper. Tilsett salat, kål, vårløk, gressløk og sellerifrø i dressingen, og vend godt slik at det blir jevnt dekket. Smak til og juster med salt og pepper. Forbered gjerne i forveien: Iceberg, kål, vårløk og gressløk kan skjæres i skiver 2 timer før servering. Oppbevar i en stor bolle, dekket med et fuktig kjøkkenpapir.
  2. 2Visp sammen kulturmelk, sitronsaft og majones i en stor bolle, og visp deretter inn oljen. Krydre dressingen med salt og pepper.
  3. 3Tilsett salat, kål, vårløk, gressløk og sellerifrø i dressingen, og vend godt slik at det blir jevnt dekket. Smak til og juster med salt og pepper.
  4. 4Forbered gjerne i forveien: Iceberg, kål, vårløk og gressløk kan skjæres i skiver 2 timer før servering. Oppbevar i en stor bolle, dekket med et fuktig kjøkkenpapir.