Ungarsk-inspirert biff med paprika og karve

Ungarsk-inspirert biff med paprika og karve

Prøv vår deilige ungarsk-inspirerte biff med paprika og karaway. En smakfull rett perfekt for middagen, med en kombinasjon av krydder og saftig kjøtt.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 stk. rib-eye biff på 1 1/4 pund, trimmet, kuttet på tvers i 1/3-tommers strimler
  • 1 ss ungarsk søt paprika
  • 3 ss olivenolje, delt
  • 4 hvitløksfedd, tynne skiver
  • 1/2 ts karvefrø
  • 3 paprika (helst blandede farger), kuttet i 1/2-tommers strimler
  • 1/3 kopp storfekraft
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 ts balsamicoeddik

Fremgangsmåte

  1. 1Vend storfe med paprika, salt og pepper i en stor bolle for å dekke. Varm opp 2 spiseskjeer olje i en stor non-stick panne over høy varme. Tilsett hvitløk og karvefrø; rør i 30 sekunder. Tilsett paprikaene; vend i 1 minutt. Hell i buljong. Dekk til; kok til paprikaene er sprøtt møre, ca. 4 minutter. Bruk tang til å overføre hvitløk og paprika til en bolle. Tilsett resten av oljen og storfe i pannen; stek til storfe er ikke lenger rosa på utsiden, ca. 2 minutter. Bland inn tomatpuré og eddik. Returner halvparten av paprikaene til pannen. Vend til storfe er medium-rare, ca. 3 minutter. Krydre med salt og pepper. Overfør til serveringsfat; topp med resten av paprikaene.
  2. 2Vend storfe med paprika, salt og pepper i en stor bolle for å dekke. Varm opp 2 spiseskjeer olje i en stor non-stick panne over høy varme. Tilsett hvitløk og karvefrø; rør i 30 sekunder. Tilsett paprikaene; vend i 1 minutt.
  3. 3Hell i buljong. Dekk til; kok til paprikaene er sprøtt møre, ca. 4 minutter. Bruk tang til å overføre hvitløk og paprika til en bolle. Tilsett resten av oljen og storfe i pannen; stek til storfe er ikke lenger rosa på utsiden, ca. 2 minutter. Bland inn tomatpuré og eddik. Returner halvparten av paprikaene til pannen. Vend til storfe er medium-rare, ca. 3 minutter. Krydre med salt og pepper. Overfør til serveringsfat; topp med resten av paprikaene.