
Ungarsk-inspirert biff med paprika og karve
Prøv vår deilige ungarsk-inspirerte biff med paprika og karaway. En smakfull rett perfekt for middagen, med en kombinasjon av krydder og saftig kjøtt.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 stk. rib-eye biff på 1 1/4 pund, trimmet, kuttet på tvers i 1/3-tommers strimler
- 1 ss ungarsk søt paprika
- 3 ss olivenolje, delt
- 4 hvitløksfedd, tynne skiver
- 1/2 ts karvefrø
- 3 paprika (helst blandede farger), kuttet i 1/2-tommers strimler
- 1/3 kopp storfekraft
- 2 ss tomatpuré
- 1 ts balsamicoeddik
Fremgangsmåte
- 1Vend storfe med paprika, salt og pepper i en stor bolle for å dekke. Varm opp 2 spiseskjeer olje i en stor non-stick panne over høy varme. Tilsett hvitløk og karvefrø; rør i 30 sekunder. Tilsett paprikaene; vend i 1 minutt. Hell i buljong. Dekk til; kok til paprikaene er sprøtt møre, ca. 4 minutter. Bruk tang til å overføre hvitløk og paprika til en bolle. Tilsett resten av oljen og storfe i pannen; stek til storfe er ikke lenger rosa på utsiden, ca. 2 minutter. Bland inn tomatpuré og eddik. Returner halvparten av paprikaene til pannen. Vend til storfe er medium-rare, ca. 3 minutter. Krydre med salt og pepper. Overfør til serveringsfat; topp med resten av paprikaene.
- 2Vend storfe med paprika, salt og pepper i en stor bolle for å dekke. Varm opp 2 spiseskjeer olje i en stor non-stick panne over høy varme. Tilsett hvitløk og karvefrø; rør i 30 sekunder. Tilsett paprikaene; vend i 1 minutt.
- 3Hell i buljong. Dekk til; kok til paprikaene er sprøtt møre, ca. 4 minutter. Bruk tang til å overføre hvitløk og paprika til en bolle. Tilsett resten av oljen og storfe i pannen; stek til storfe er ikke lenger rosa på utsiden, ca. 2 minutter. Bland inn tomatpuré og eddik. Returner halvparten av paprikaene til pannen. Vend til storfe er medium-rare, ca. 3 minutter. Krydre med salt og pepper. Overfør til serveringsfat; topp med resten av paprikaene.