
MyOhMahi Det er en god fisketaco.
Oppdag hvordan du lager deilige fish tacos med vår enkle oppskrift. Perfekt for sommermåltider og fiskeglade! Lær steg-for-steg hvordan du lager en smakfull fish taco.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp en spiseskje olje i en stekepanne over middels varme, og tilsett jalapeño, finhakket rødløk og hvitløk. Kok i 3 til 4 minutter, og tilsett deretter bønner og spisskummen, og mos alt sammen. Krydre bønnene med salt og pepper, og vend inn chutneyen. Skru ned varmen til lav for å holde det varmt, og rør av og til for å unngå at det brenner seg. Hvis bønnene tørker ut før du er klar til å bruke dem, tilsett en skvett vann.
- 22. Riv skallet av en av limene og sett til side. Bland saften av begge limene, hot sauce, honning, 2 spiseskjeer av rapsoljen, salt og pepper med den skivede løken, koriander og revet kål. Vend alt godt sammen.
- 33. Varm opp utendørsgrillen til middels varme, eller forvarm ovnsgrillen. Krydre fisken med den resterende spiseskjeen olje, 2 teskjeer limeskall og grillkrydderet. Stek fisken på grillen med lokket lukket, eller under ovnsgrillen i totalt 8 minutter, til den er gjennomstekt, og snu den én gang.
- 44. Sprøyt taco-skjellene, og blås opp tortillalefsene på grillen eller i ovnen. Lim de myke tortillalefsene fast til de sprø taco-skjellene med noen skjeer med most svarte bønner. Fyll hver taco med halvparten av en fiskebit, rullet opp, og topp med litt kål- og grønnsakssalat og crème fraîche. Server to taco-innpakkede tacos per person.