MyOhMahi Det er en god fisketaco.

MyOhMahi Det er en god fisketaco.

Oppdag hvordan du lager deilige fish tacos med vår enkle oppskrift. Perfekt for sommermåltider og fiskeglade! Lær steg-for-steg hvordan du lager en smakfull fish taco.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp rapsolje
  • 2. 1 jalapeño, uten frø og finhakket
  • 3. 1 liten eller middels rød løk, 1/4 finhakket, resten tynnsnittet
  • 4. 1 hvitløksfedd, finhakket eller revet
  • 5. 1 (425 gram) boks svarte bønner, drenert
  • 6. 1 teskje malt spisskummen, ca. 1/3 håndfull
  • 7. Salt og pepper
  • 8. 1/2 kopp mangochutney
  • 9. 2 lime
  • 10. 2 spiseskjeer hot sauce
  • 11. 3 spiseskjeer honning
  • 12. En håndfull fersk koriander, finhakket
  • 13. 1/2 middels rødkål, strimlet
  • 14. 4 mahi-mahi-filéter, 170 gram hver
  • 15. 1 spiseskje grillkrydder, for eksempel McCormicks Montreal Steak Seasoning
  • 16. 8 mais-tortillalefser til taco (hardt skall)
  • 17. 8 myk mais-tortillaer
  • 18. 1 kopp crème fraîche

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp en spiseskje olje i en stekepanne over middels varme, og tilsett jalapeño, finhakket rødløk og hvitløk. Kok i 3 til 4 minutter, og tilsett deretter bønner og spisskummen, og mos alt sammen. Krydre bønnene med salt og pepper, og vend inn chutneyen. Skru ned varmen til lav for å holde det varmt, og rør av og til for å unngå at det brenner seg. Hvis bønnene tørker ut før du er klar til å bruke dem, tilsett en skvett vann.
  2. 22. Riv skallet av en av limene og sett til side. Bland saften av begge limene, hot sauce, honning, 2 spiseskjeer av rapsoljen, salt og pepper med den skivede løken, koriander og revet kål. Vend alt godt sammen.
  3. 33. Varm opp utendørsgrillen til middels varme, eller forvarm ovnsgrillen. Krydre fisken med den resterende spiseskjeen olje, 2 teskjeer limeskall og grillkrydderet. Stek fisken på grillen med lokket lukket, eller under ovnsgrillen i totalt 8 minutter, til den er gjennomstekt, og snu den én gang.
  4. 44. Sprøyt taco-skjellene, og blås opp tortillalefsene på grillen eller i ovnen. Lim de myke tortillalefsene fast til de sprø taco-skjellene med noen skjeer med most svarte bønner. Fyll hver taco med halvparten av en fiskebit, rullet opp, og topp med litt kål- og grønnsakssalat og crème fraîche. Server to taco-innpakkede tacos per person.