Marengsrede

Marengsrede

oppskrift på meringue nests - luftige, søte marengsformer som er perfekte til dessert eller som pynt. enkel å lage og flott å se på.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 4 store eggehviter, romtempererte
  • 2. 1/2 teskje krem av tartar
  • 3. 1/4 teskje salt
  • 4. 2 1/4 kopper melis
  • 5. 8 unser marscarpone
  • 6. 1/4 kopp melis
  • 7. 1 kopp kald kremfløte
  • 8. Sukkerperler eller strøssel til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Plasser rammene i øvre og nedre del av ovnen; forvarm til 250 grader Fahrenheit. Legg to bakepapirkledde stekebrett.
  2. 22. Pisk eggehvitene, kremortartaren og saltet i en stor, ren og tørr bolle med en mikser på middels hastighet til det blir skummende. Øk hastigheten til middels høy og pisk til det blir tykt og ugjennomsiktig, omtrent ett minutt til. Tilsett gradvis melis, ca. 1/4 kopp om gangen, og pisk til stive, blanke topper dannes, ca. 5 minutter til.
  3. 33. Overfør marengsen til en sprøytepose utstyrt med en stor rund tipp. Sprøyt åtte 3-tommers sirkler på stekebrettene, og sprøyt deretter rundt kanten av sirklene for å lage 2-tommers høye kanter. Stek ved 250 grader Fahrenheit til de er tørre og sprø, ca. 3 timer. La dem avkjøle helt på stekebrettene. Oppbevar i en lufttett beholder på et tørt sted i opptil én uke.
  4. 44. Til fyllet, visp mascarpone med melis, og visp deretter inn den tykke fløten til myke topper dannes. Fyll marengsnestene med blandingen; pynt med sukkersmykker.
  5. 55. Fotografert av Ryan Dausch