Hello Fresh Mobile Banner
Krydret pølse- og kjøttkaker med italiensk grillketsaus

Krydret pølse- og kjøttkaker med italiensk grillketsaus

oppskrift på krydrede pølsefrikassé-kaker servert med smakfull italiensk bbq-saus. enkel å lage og perfekt for en smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje, pluss litt til å dryppe over
  • 1 rød paprika, finhakket
  • 1 stor løk, hakket og delt i to deler
  • 2 stilker selleri, hakket
  • 1 kopp revne gulrøtter
  • Salt og pepper, til krydring, pluss grovkvernet svart pepper til ferdig saus
  • 1/2 pund storfekjøtt, karbonadedeig
  • 3/4 pund krydret pølse uten skinn
  • 3/4 pund søt pølse uten skinn
  • 1 egg
  • 3/4 kopp brødsmuler, 3 rause never, italienske eller vanlige
  • 1/2 kopp revet Parmigiano eller Romano, et par never
  • 1/8 pund pancetta, 4 skiver, hakket
  • 3 fedd hvitløk, hakket
  • En skvett rødvin
  • 1/2 kopp storfekraft
  • 1 boks med hakkede tomater i små terninger eller hermetiske tomater
  • 1 ss Worcestershire-saus
  • 2 ts hot sauce
  • Serveringsforslag: grønn salat

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius.
  2. 2Varm opp en liten stekepanne over middels varme med 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje. Når oljen er varm, sautér den røde paprikaen, halve løken, selleri og gulrøtter sammen i 5 minutter. Krydre med salt og pepper, og legg deretter over på en tallerken for å avkjøle.
  3. 3Bland kjøttdeigen av storfe og pølse med egg, brødsmuler, ost og de avkjølte grønnsakene. Form fire store ovale kjøttkaker, ikke mer enn 3 cm tykke, og drypp med ekstra jomfru olivenolje. Plasser dem på et bakepapirkledd stekebrett og stek i 17 til 18 minutter, til de er gjennomstekt.
  4. 4Varm opp en middels stor sauskje over høy middels varme. Tilsett en skvett EVOO og pancetta. La pancettan bli sprø og slippe ut fett, deretter tilsett løk og hvitløk og kok til de er møre, ca. 8 til 10 minutter. Hell i en skvett rødvin for å deglaze pannen. Rør inn storfefond og tomater, og krydre sausen kraftig med grovmalt svart pepper. Tilsett Worcestershire-saus og hot sauce, og skru ned varmen til lav for å holde den varm.
  5. 5Server kjøttkakene med italiensk barbecuesaus på toppen og en grønn salat ved siden av.