
Falloff-the-Bone Short Ribs
oppskrift på falloffthebone short ribs, perfekt til middag. enkel steg-for-steg guide for saftige og møre ribs.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 270 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 6 (113 gram) storfe short ribs
- Kosher salt og nykvernet svart pepper
- 3 spiseskjeer druekjerneolje
- 1 liten løk, hakket
- 1 kopp tørr rødvin
- 1/4 kopp balsamicoeddik
- 1 (400 gram) hermetiske hakkede tomater
- 4 kopper storfebuljong
- 2 kvister fersk timian
- 1 kvist fersk rosmarin
- 4 briochebrød
- Kicked Up Cole Slaw, oppskrift følger
- 1 (450 gram) ferdigrevet kålblanding
- 1/2 rød løk, skivet i tynne skiver
- 2 grønne løk, skivet
- 1 rød jalapeño, frøet og skivet i tynne skiver
- 3/4 kopp majones
- 2 spiseskjeer rømme
- 2 spiseskjeer hvit eddik
- 2 spiseskjeer sukker
- Flere dråper hot sauce
- 1/2 teskje grovkvernet svart pepper
- En klype cayennepepper
- 1/4 teskje sellerisalt
- En klype kosher salt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190°C (375°F).
- 2Krydre short ribs med salt og pepper. I en stor nederlandsk ovn eller en gryte, varm opp oljen over middels høy varme. Brun ribbeina på alle sider til de er godt fargede og litt forkullede. Ta ribbeina ut av pannen og legg dem på en tallerken, sett til side.
- 3Over middels lav varme, tilsett løken i den nederlandske ovnen og la den koke i 1 til 2 minutter. Tilsett rødvin og eddik, og la væsken redusere til halvparten. Rør inn tomater, kraft og friske urter. Legg ribbeina i gryten og dekk til. Sett i ovnen og kok til kjøttet er mørt og kan deles med en gaffel, ca. 90 minutter. Ta ut av ovnen, overfør ribbeina til en stor bolle og riv kjøttet i stykker.
- 4Monter sandwichene på briochebrød med coleslaw. Skum av fettet fra kokevæsken, sil den over i en serveringsskål og bruk den til dipping av sandwichene.
- 5Bland alle ingrediensene i en stor bolle. La det stå i kjøleskapet i 30 minutter før servering. Server på toppen av sandwichene.


