
Blintz-innpakning og matlaging
oppskriften for å lage blintz wrapup og tips til tilberedning. perfekt for en rask og smakfull rett. lær hvordan du lager denne deilige retten hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- Formede blintzes etter eget valg
- Smør til steking, valgfritt
Fremgangsmåte
- 1Ta en spiseskje med fyll og legg den i midten av hver pannekake. Brett begge sidene inn mot midten og rull dem opp til en rektangulær form.
- 2Smelt nok smør i en stekepanne slik at bliniene flyter litt over smøret. Stek bliniene sakte på den ene siden til de er gyldne, snu dem deretter og stek på den andre siden.
- 3Hvis bliniene er frosne, ikke tining dem på forhånd. Stek dem frosne, men hold varmen veldig lav, dekk pannen til de har stekt i 7 til 8 minutter, snu dem deretter og stek uten lokk på den andre siden.
- 4For å steke dem, legg dem på et stekebrett og stek i en ovn på 220 grader Celsius til de er gyldne.




