Blintz-innpakning og matlaging

Blintz-innpakning og matlaging

oppskriften for å lage blintz wrapup og tips til tilberedning. perfekt for en rask og smakfull rett. lær hvordan du lager denne deilige retten hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • Formede blintzes etter eget valg
  • Smør til steking, valgfritt

Fremgangsmåte

  1. 1Ta en spiseskje med fyll og legg den i midten av hver pannekake. Brett begge sidene inn mot midten og rull dem opp til en rektangulær form.
  2. 2Smelt nok smør i en stekepanne slik at bliniene flyter litt over smøret. Stek bliniene sakte på den ene siden til de er gyldne, snu dem deretter og stek på den andre siden.
  3. 3Hvis bliniene er frosne, ikke tining dem på forhånd. Stek dem frosne, men hold varmen veldig lav, dekk pannen til de har stekt i 7 til 8 minutter, snu dem deretter og stek uten lokk på den andre siden.
  4. 4For å steke dem, legg dem på et stekebrett og stek i en ovn på 220 grader Celsius til de er gyldne.