Grillet mahi mahi med tomatillo- og mangosalsa

Grillet mahi mahi med tomatillo- og mangosalsa

oppskrift på grillet mahi mahi med frisk tomatillo og mango salsa, perfekt for sommermåltidet. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 stk. mahi mahi (6-ounce), skinn fjernet
  • 1 lime, presset
  • 1 spiseskje olivenolje
  • Salt og pepper
  • Tomatillo- og mangosalsa, oppskrift følger
  • 1 halvmoden mango, skrelt og frøet
  • 1 halvmoden mango, skrelt, frøet og småternet
  • 1 jalapeño, frøet
  • 2 lime, presset
  • 1 appelsin, presset
  • 10 mellomstore tomatillos, skrelt, vasket og finhakket
  • 1 middels moden tomat, finhakket
  • 1 rød løk, finhakket
  • 1/2 kopp hakket koriander
  • Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm en grill.
  3. 3Legg fisken på en tallerken, dryss over med limesaft, olivenolje, salt og pepper. Plasser fileten på den varme grillen og kok den i 4 minutter på hver side. Server med tomatillo- og mangosalsa.
  4. 4Begynn med å skrelle én av manglene, fjern så mye av kjøttet som mulig, og kast steinen. Legg mangoen i en blender sammen med jalapeño, limesaft og appelsinjuice. Kjør til det er glatt, og ha det i en stor bolle.
  5. 5Mens det blender, skrell og fjern kjøttet fra den andre mangoen, og finhakk det.
  6. 6For å fullføre salsen, tilsett tomatillo, tomat, rødløk, koriander og den finhakkede mangoen i den puréte mango-blandingen. Krydre med salt og pepper. (Best serveres med grillet fisk eller hvit reker).
  7. 7Porsjonsmengde: 3 kopper