
Poblano-ananas-picante
Lær å lage poblano pineapple picante, en spennende krydret fruktrett med chili og ananas. Perfekt for sommermåltider og sosiale sammenkomster.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 Poblano-chili
- 2 kvister fersk koriander
- 2 unser tequila blanco
- 2 unser ananasjuice
- 3/4 unser fersk limejuice
- 3/4 unser agavenektar
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Kutt omtrent en tomme av toppen og bunnen av Poblanoen og fjern frøene, mens kroppen forblir intakt. Plasser chilibladene i fryseren i minst én time og opptil 24 timer.
- 3I et blandingsglass, knus korianderbladene, tilsett resten av ingrediensene, legg i is og rist 12 til 14 ganger. Plasser den frosne Poblanoen i et pintglass og hell drinken over den. (Alternativt kan denne cocktailen serveres i et martiniglass.)




