Kremet makaroni med fire oster og brokkoli

Kremet makaroni med fire oster og brokkoli

Lær hvordan du lager en kremet og deilig fourcheese brokkoli makaroni. Perfekt som hovedrett eller tilbehør, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/3 kopp hvetemel
  • 2. 2 1/3 kopper 1-prosent melk
  • 3. 1/2 kopp revet Fontina
  • 4. 1/2 kopp revet Parmesan
  • 5. 1/2 kopp revet fettfri Cheddar
  • 6. 3 unser redusertfett prosessert amerikansk ost (anbefalt: Velveeta Light), revet
  • 7. 3 kopper kokte alfabettmakaroni
  • 8. 1 1/2 kopper brokkolibuketter, dampet
  • 9. 1/4 teskje salt
  • 10. 2 spray med non-stick matlagingsspray
  • 11. 1/2 kopp krydret brødsmuler

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
  2. 22. Bland mel og melk i en stor kjele over middels høy varme, og visp til det er godt blandet. Reduser varmen til middels og kok opp under konstant omrøring til det blir tykt, ca. 10 minutter.
  3. 33. Visp inn alle ostene og fortsett å koke til osten er smeltet.
  4. 44. Ta ostesausen av varmen og rør inn kokt makaroni og brokkoli. Krydre med salt etter smak.
  5. 55. Spray en 2-liters ildfast form lett med matlagingsspray. Hell pasta og ostesaus i formen. Strø over brødsmuler og stek i 30 minutter, eller til det bobler. La stå i 5 minutter før servering.