Kremet grønnkål-dip

Kremet grønnkål-dip

oppskrift på kremet grønnkål dip perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage, sunn og smakfull. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper grønnkålpulp som er til overs etter å ha brukt juicer (se Kok's Note)
  • 2. 1 kopp majones
  • 3. 1/2 kopp revet Parmesanost
  • 4. Skallet av 1 sitron, pluss 1 spiseskje sitronsaft
  • 5. 2 kopper revet Gruyèreost
  • 6. Chips eller crostini, til servering

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Varm opp grillen.
  3. 33. Bland grønnkålmos, majones, Parmesan, sitronskall og -saft, samt 1 kopp av Gruyère-osten i en bolle og rør godt sammen. Overfør blandingen til en 23 cm paiform eller en middels ovnsfast stekepanne, og strø resten av Gruyère-osten over.
  4. 44. Sett under grillen til osten begynner å bli brun og blandingen bobler, omtrent 5 minutter. Server varm med chips eller crostini.