
Kremet grønnkål-dip
oppskrift på kremet grønnkål dip perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage, sunn og smakfull. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 1/2 kopper grønnkålpulp som er til overs etter å ha brukt juicer (se Kok's Note)
- 1 kopp majones
- 1/2 kopp revet Parmesanost
- Skallet av 1 sitron, pluss 1 spiseskje sitronsaft
- 2 kopper revet Gruyèreost
- Chips eller crostini, til servering
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Varm opp grillen.
- 3Bland grønnkålmos, majones, Parmesan, sitronskall og -saft, samt 1 kopp av Gruyère-osten i en bolle og rør godt sammen. Overfør blandingen til en 23 cm paiform eller en middels ovnsfast stekepanne, og strø resten av Gruyère-osten over.
- 4Sett under grillen til osten begynner å bli brun og blandingen bobler, omtrent 5 minutter. Server varm med chips eller crostini.



