
Kaninen Cacciatora
Lær hvordan du lager rabbit cacciatora, en tradisjonell italiensk rett med saftig kanin og friske ingredienser. Perfekt for en smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 110 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Krydre kaninen med salt og pepper. Varm opp en stor gryte (Dutch ovn) på middels høy varme. Tilsett olivenolje og kaninbitene (unntatt magelappen), og brun dem på begge sider til de er gyldne, ca. 4 minutter per side. Ta dem opp og legg dem på en tallerken.
- 22. Finhakk magelappen. Tilsett den i den samme gryten og stek den sammen med ansjosene og hvitløken. Bruk tresleiven til å knuse ansjosene, og stek til hvitløken er duftende og ansjosene er smeltet. Tilsett gulrøtter, løk og selleri, og stek til grønnsakene er møre og begynner å bli gyldne. Rør inn vinen og la den koke inn til den sterke vinlukten forsvinner, ca. 5 minutter. Tilsett tomatene og saften, sammen med olivenene, og rør godt.
- 33. Legg kaninen i gryten, pass på at bitene er dekket av tomatsausen, og rør for å dekke dem med sausen. Dekk til med lokk. La det småkoke, og tilsett laurbærbladene. La det småkoke på lav varme i 35 til 40 minutter. Server med hakket persille på toppen.