
Caesarsalat
Lær hvordan du lager en klassisk caesar salad med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller lett måltid om sommeren.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Lag dressingen: Smør hvitløkpastaen over innsiden av salatskålen. Legg ansjos, eggeplommer, sennep, sitronsaft og vann i en blender og kjør i 30 sekunder til blandingen er glatt. Mens blenderen går, heller du olivenoljen sakte i for å emulgere dressingen. Rør inn Parmesan, en klype salt og et par kverner svart pepper; sett til side. (Oppbevar dressingen i kjøleskapet hvis du ikke skal bruke den med en gang.)
- 33. Monter salaten: Riv salaten i en stor bolle. Tilsett nok dressing til å dekke salaten etter eget ønske. Ha i litt ekstra Parmesan og vend salaten godt. Server umiddelbart.