Parmesan Crisps

Parmesan Crisps

oppskrift på parmesan crisps, sprø ostesnacks som er perfekte som forrett eller snacks. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 4 unser parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Legg to bakepapirkledde stekebrett med bakepapir.
  2. 2Riv 60 gram Parmesanost med den siden av ostehøvelen som finriver osten, og riv deretter ytterligere 60 gram Parmesan med den siden av ostehøvelen som lager lange strimler. Bland dem sammen.
  3. 3Drop runde spiseskjeer med den revne Parmesanosten på bakepapiret for å danne pene hauger. Stek i ovnen i 6 minutter til de er gylne. Avkjøl litt og løsne dem forsiktig med en metallspatel. Server ved romtemperatur.