Aprikos- og jalapeñochutney nord for grensen

Aprikos- og jalapeñochutney nord for grensen

oppskrift på en krydret og søt aprikos- og jalapenosalsa fra nord, perfekt som tilbehør til kjøtt og oster. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1 pakke salsa-krydderblanding
  • 1 (170 grams) pakke tørkede aprikoser, hakket
  • 3/4 kopp sukker
  • 1 kopp eddik
  • 1 kopp søt eller rød løk, hakket
  • 3/4 kopp epler eller pærer, hakket
  • 1 teskje sennepsfrø
  • 1/2 teskje kanel
  • 1 kopp vann

Fremgangsmåte

  1. 1Bland alle ingrediensene i en kjele og kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke under lokk i 30 minutter. La det avkjøle. Sett det i kjøleskapet i et par timer eller over natten. Server på kalkunsmørbrød eller sammen med svinekoteletter. Det er en god dressing til utendørs grilling.