Aprikos- og jalapeñochutney nord for grensen
oppskrift på en krydret og søt aprikos- og jalapenosalsa fra nord, perfekt som tilbehør til kjøtt og oster. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1 pakke salsa-krydderblanding
- 1 (170 grams) pakke tørkede aprikoser, hakket
- 3/4 kopp sukker
- 1 kopp eddik
- 1 kopp søt eller rød løk, hakket
- 3/4 kopp epler eller pærer, hakket
- 1 teskje sennepsfrø
- 1/2 teskje kanel
- 1 kopp vann
Fremgangsmåte
- 1Bland alle ingrediensene i en kjele og kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke under lokk i 30 minutter. La det avkjøle. Sett det i kjøleskapet i et par timer eller over natten. Server på kalkunsmørbrød eller sammen med svinekoteletter. Det er en god dressing til utendørs grilling.

