Joes skrikende fylte jalapeñopopper
Lær hvordan du lager joe's screaming stuffed jalapeno poppers, en spicy og deilig forrett. Perfekt for fest eller snacks. Enkle oppskrifter med trinn-for-trinn veiledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm grillen.
- 22. Bland hver pakke kremost med hakket hvitløk, soltørkede tomater og en klype hakket basilikum. Tilsett en liten klype salt. Bland til blandingen er myk og håndterbar.
- 33. Skjær hver jalapeño langs med én side, vær forsiktig så du ikke kutter jalapeñoen i to. Fjern frøene hvis du tror vennene dine ikke tåler sterk mat, ellers la dem være og nyt å se vennene dine få noen ekstra tårer. Hehe... Avhengig av hvilken type pepper du har, må du kanskje skjære rundt stilken for å lage en håndterbar åpning for å presse fyllet inn.
- 44. Fyll enten en sprøytepose eller ditt foretrukne verktøy med fyllet. Bruk noe som gjør det lett å presse fyllet inn i åpningen på pepperen. Jeg har brukt en plastkakesprøyte, en kokkepresse, og til og med en liten skje for å presse fyllet inn. Uansett hva du velger, fyll hver jalapeño med rikelig mengde fyll. Pass på å ikke overfylle, da fyllet kan sprute ut under koking.
- 55. Pakk hver pepper inn i 1 til 2 skiver bacon, og sørg for å sikre åpningen i pepperen. Fest baconet med en tannpirker (det er lurt å bløtlegge tannpirkerne først for å unngå at de brenner under grilling). Dette hjelper også med å forhindre at jalapeñon faller ned i grillen (du vil sannsynligvis miste minst én, men det gjør ingenting). Lange metall- eller trespyd fungerer også bra for større mengder.
- 66. Grill pepperne til de er lett ristet, eller til baconet er gjennomstekt. Bruk litt aluminiumsfolie for å beskytte dem hvis de grilles for raskt eller brenner seg.
- 77. Server dem, og se vennene dine vri seg av fryd!