Joes skrikende fylte jalapeñopopper

Joes skrikende fylte jalapeñopopper

Lær hvordan du lager joe's screaming stuffed jalapeno poppers, en spicy og deilig forrett. Perfekt for fest eller snacks. Enkle oppskrifter med trinn-for-trinn veiledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 til 2 pakker kremost, avhengig av størrelsen på paprikaen din, romtemperert
  • 2. 2 til 4 fedd hakket hvitløk eller granulat, avhengig av din smak (kom igjen, ingen spicy fingerfood er komplett uten dette krydret)
  • 3. 1/4 kopp finhakkede soltørkede tomater — en fin håndfull fra glasset
  • 4. Hakkede ferske basilikumblader
  • 5. En klype salt
  • 6. 10 til 25 jalapeñopepper (større enn gjennomsnittet gjør dem lettere å fylle)
  • 7. 1/2 til 1 pund tynne skiver av bacon (Grunnregelen: svinefett er best!)
  • 8. Tannpirkere (til paprikaene, ikke til tennene dine, dumt)

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm grillen.
  2. 22. Bland hver pakke kremost med hakket hvitløk, soltørkede tomater og en klype hakket basilikum. Tilsett en liten klype salt. Bland til blandingen er myk og håndterbar.
  3. 33. Skjær hver jalapeño langs med én side, vær forsiktig så du ikke kutter jalapeñoen i to. Fjern frøene hvis du tror vennene dine ikke tåler sterk mat, ellers la dem være og nyt å se vennene dine få noen ekstra tårer. Hehe... Avhengig av hvilken type pepper du har, må du kanskje skjære rundt stilken for å lage en håndterbar åpning for å presse fyllet inn.
  4. 44. Fyll enten en sprøytepose eller ditt foretrukne verktøy med fyllet. Bruk noe som gjør det lett å presse fyllet inn i åpningen på pepperen. Jeg har brukt en plastkakesprøyte, en kokkepresse, og til og med en liten skje for å presse fyllet inn. Uansett hva du velger, fyll hver jalapeño med rikelig mengde fyll. Pass på å ikke overfylle, da fyllet kan sprute ut under koking.
  5. 55. Pakk hver pepper inn i 1 til 2 skiver bacon, og sørg for å sikre åpningen i pepperen. Fest baconet med en tannpirker (det er lurt å bløtlegge tannpirkerne først for å unngå at de brenner under grilling). Dette hjelper også med å forhindre at jalapeñon faller ned i grillen (du vil sannsynligvis miste minst én, men det gjør ingenting). Lange metall- eller trespyd fungerer også bra for større mengder.
  6. 66. Grill pepperne til de er lett ristet, eller til baconet er gjennomstekt. Bruk litt aluminiumsfolie for å beskytte dem hvis de grilles for raskt eller brenner seg.
  7. 77. Server dem, og se vennene dine vri seg av fryd!