
Ristet pære og varm agurk amuse bouche
Lær hvordan du lager en elegant amuse bouche med røstet pære og varm agurk. Perfekt for forrett eller spennende smaksopplevelse.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 6 Bosc-pærer
- 1 spiseskje mandelchampagne
- 2 klyper malt kanel
- 1 drivhusagurk, skrelt og mediumterninger
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
- 2Dekk bunnen av et stekebrett med aluminiumsfolie. Skyll pærene, tørk dem godt og legg dem på stekebrettet. Dekk med ekstra folie og stek pærene i én time. Skrell pærene og del dem i to.
- 3På et skjærebrett, bruk en 1,3 cm rundkutter for å kutte ut 12 sirkler fra pærene. Unngå frøene. Skjær bort overflødig pære for å sikre at alle sirkler er like høye. Jeg anbefaler at de er ca. 1,3 cm høye.
- 4Legg pæresirkler i store serveringsskjeer. Hell litt Champagne over pærene og dryss med kanel. Legg litt hakket agurk oppå hver pæresirkel og server.
- 5Denne oppskriften er levert av profesjonelle kokker og er nedskalert fra en stor oppskrift levert av en restaurant. Kokkene ved Food Network Kitchens har ikke testet denne oppskriften i de angitte proporsjonene, og vi kan derfor ikke gi noen garanti for resultatet.




