
Avkjølt mango- og agurksuppe
oppskrift på en avkjølende mango- og agurksuppe. perfekt for varme sommerdager, enkel å lage, og full av frisk smak. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 1. 2 mangoer, skrellet og uten stein (totalt 900 gram)
- 2. 2 agurker uten kjerner (vanligvis innpakket i plast; totalt 680 gram)
- 3. 1/4 kopp vann, pluss 2 kopper
- 4. 3 spiseskjeer finhakket rød løk
- 5. 3 spiseskjeer fersk limesaft, eller etter smak
- 6. 2 spiseskjeer hakkede ferske korianderblader
- 7. 1 1/2 teskje salt
Fremgangsmåte
- 11. Finhakk 1 mango og 1 agurk og sett til side. Grovhakk resten av mangoen og agurken, og kjør dem sammen med 1/4 kopp vann i en blender til det er nesten glatt. Overfør til en bolle og rør inn finhakket mango og agurk, løk, limesaft og 2 kopper kaldt vann. Plasser bollen i en større bolle med is og kaldt vann, og rør til suppen er avkjølt.
- 22. Rett før servering, rør inn koriander og 1 1/4 teskje salt.



