Hjemmelagde fudgebrownies

Hjemmelagde fudgebrownies

Lær hvordan du lager deilige hjemmelagde fudge brownies med vår enkle oppskrift. Perfekt som dessert eller snacks for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 kopp smør, smeltet
  • 2. 3 kopper hvitt sukker
  • 3. 1 ss vaniljeekstrakt
  • 4. 4 egg
  • 5. 1 ½ kopper hvetemel
  • 6. 1 kopp usøtet kakaopulver
  • 7. 1 ts salt
  • 8. 1 kopp semisøte sjokoladestykker
  • 9. Friske bringebær eller kirsebær og melis, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23 x 33 cm (9 x 13 tommer) ildfast form lett.
  2. 22. Bland det smeltede smøret, sukkeret og vaniljen i en stor bolle. Pisk inn eggene, ett om gangen, og bland godt etter hver gang, til det er godt blandet.
  3. 33. Sikt sammen mel, kakaopulver og salt. Rør gradvis det tørre i det våte, og bland til det er jevnt. Rør inn sjokoladeknappene. Fordel røren jevnt i den forberedte formen.
  4. 44. Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne kommer ut ren, ca. 35–40 minutter. Ta ut og avkjøl i formen på en avkjølingsrist før du skjærer i den.
  5. 55. For å lage lagkaker: bruk en liten, middels og stor kakeutstikker til å kutte ut tre sirkler. Legg brownie-sirkler oppå hverandre fra stor til liten. Dryss med melis og pynt med et kirsebær eller bringebær.