
Hjemmelagde fudgebrownies
Lær hvordan du lager deilige hjemmelagde fudge brownies med vår enkle oppskrift. Perfekt som dessert eller snacks for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 kopp smør, smeltet
- 2. 3 kopper hvitt sukker
- 3. 1 ss vaniljeekstrakt
- 4. 4 egg
- 5. 1 ½ kopper hvetemel
- 6. 1 kopp usøtet kakaopulver
- 7. 1 ts salt
- 8. 1 kopp semisøte sjokoladestykker
- 9. Friske bringebær eller kirsebær og melis, til pynt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23 x 33 cm (9 x 13 tommer) ildfast form lett.
- 22. Bland det smeltede smøret, sukkeret og vaniljen i en stor bolle. Pisk inn eggene, ett om gangen, og bland godt etter hver gang, til det er godt blandet.
- 33. Sikt sammen mel, kakaopulver og salt. Rør gradvis det tørre i det våte, og bland til det er jevnt. Rør inn sjokoladeknappene. Fordel røren jevnt i den forberedte formen.
- 44. Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne kommer ut ren, ca. 35–40 minutter. Ta ut og avkjøl i formen på en avkjølingsrist før du skjærer i den.
- 55. For å lage lagkaker: bruk en liten, middels og stor kakeutstikker til å kutte ut tre sirkler. Legg brownie-sirkler oppå hverandre fra stor til liten. Dryss med melis og pynt med et kirsebær eller bringebær.




