
Sloppy Jerk
oppskriften på sloppy jerk gir en deilig og saftig rett som er perfekt for enhver anledning. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/2 pund bacon, grovhakket
- 2. 2 store søt løk, hakket
- 3. 2 pund grovkvernet storfekjøtt
- 4. Jerk BBQ-saus, oppskrift følger
- 5. Dine favorittbrød eller rundstykker, til servering
- 6. Cheddar- og/eller sveitserost, til servering
- 7. 1/2 Jerk Base-oppskrift, oppskrift følger
- 8. 4 kopper eddikbasert, butikkjøpt BBQ-saus
- 9. 2 kopper appelsinblom-honning (hvilken honning som helst vil fungere)
- 10. 4 store gule løk, grovhakket
- 11. 2 bunt grønne løk, fjern røttene og hakk
- 12. 4 jalapeño- eller habanero-pepper, hakket
- 13. 1/2 kopp hvitt sukker
- 14. 5 spiseskjeer mørk brunsukker
- 15. 6 teskjeer cayennepepper, malt
- 16. 2 spiseskjeer allehånde, malt
- 17. 2 spiseskjeer timian, malt
- 18. 2 spiseskjeer svart pepper, malt
- 19. 2 1/2 teskjeer salvie, malt
- 20. 1 teskje malt muskatnøtt
- 21. 1 teskje malt kanel
- 22. 3 kopper hvit eddik
- 23. 2 kopper ferskpresset appelsinjuice
- 24. 1 1/2 kopper soyasaus
- 25. 1 kopp mørk rom (anbefalt: Myer's)
- 26. 1 kopp olivenolje
- 27. 1/3 kopp ferskpresset limesaft
Fremgangsmåte
- 11. Tilsett den hakkede baconen i en stor gryte og kok til den er veldig sprø og brunet. Ta baconen ut av pannen. Tilsett den hakkede løken og sautér til den er veldig karamellisert. Ta løken ut av pannen, og i porsjoner, brun storfekjøttet. Ta det ut av pannen og bruk en sil for å la så mye fett som mulig renne av. Når det er avrent, legger du alle de kokte ingrediensene tilbake i gryten og tilsetter nok av jerk BBQ-sausen til å nesten dekke. La det småkoke på lav varme i 1 ½ time. Du kan måtte tilsette mer BBQ-saus for å få det til å bli en "sloppy" konsistens. Server på dine favorittbrød eller rundstykker med cheddar- eller sveitserost. Denne oppskriften er levert av profesjonelle kokker og er nedskalert fra en stor oppskrift levert av en restaurant. Food Network Kitchens' kokker har ikke testet denne oppskriften i de angitte proporsjonene, og vi kan derfor ikke gi noen garanti for resultatet.
- 22. For jerk BBQ-sausen: Bland ½ av Jerk Base-oppskriften med den butikkjøpte BBQ-sausen og honning i en stor bolle, og rør for å blande.
- 33. For jerk-basen: Bland gul løk, grønn løk, jalapeño, hvitt sukker, brunt sukker, cayenne, allehånde, timian, pepper, salvie, muskatnøtt, kanel, eddik, appelsinjuice, soyasaus, rom, olje og limesaft, og la det småkoke i 1 ½ time. Når løken er veldig mør, tar du det av varmen og lar det avkjøle til romtemperatur. Bruk en blender i porsjoner for å puré til det er glatt.





