Cheesy jalapeñoskål med maisbrød

Cheesy jalapeñoskål med maisbrød

oppskrift på cheesy jalapeno skillet corn bread, en smakfull og enkel rett som passer til mange anledninger. perfekt for de som elsker krydret bakst.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1 ¼ teskje salt
  • 1 ¼ teskje malt tørket New Mexico-chilipepper
  • 1 teskje løkpulver
  • 1 teskje paprika
  • 1 teskje malt tørket chipotle-chilipepper
  • ¾ teskje malt spisskummen
  • ¾ teskje hvitløkpulver
  • 2 spiseskjeer usaltet smør
  • 4 spiseskjeer bomullsfrøolje, helst, eller vegetabilsk olje, totalt
  • 1 ½ kopp hakket rødløk
  • ½ kopp ferske poblano-chilipepper, frøet og hakket
  • ½ kopp ferske Anaheim-chilipepper, frøet og hakket
  • ½ kopp ferske røde (helst, eller bruk grønne) jalapeño-chilipepper, frøet og hakket
  • ¾ kopp maismel
  • 1 ¼ kopp hvetemel
  • ¾ kopp sukker
  • ½ kopp maismel
  • 1 spiseskje pluss 2 teskjeer bakepulver
  • 1 stort egg, pisket
  • 1 ½ kopp melk
  • 5 spiseskjeer usaltet smør, smeltet og avkjølt til romtemperatur
  • 1 kopp revet cheddarost
  • 1 kopp revet Monterey Jack-ost

Fremgangsmåte

  1. 1Bland krydderiblandingen i en liten bolle.
  2. 2I en 12-tommers stekepanne over høy varme, kombiner smør med 2 spiseskjeer av oljen. Så snart smøret smelter, tilsett løk, alle chilipepperne og 1 spiseskje pluss 2 teskjeer av krydderblandingen. Rør godt, og kok deretter under omrøring av og til til grønnsakene begynner å bli brune, omtrent 6 til 8 minutter. Fjern fra varmen og sett til side for å avkjøle til romtemperatur. Blandingen skal ha en gyldenbrun farge, løken en middels brunfarge, og peppers skal være mørkerøde og mørkegrønne. Grønnsakene beholder en lett sprøhet.
  3. 3Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  4. 4Mens grønnsakene avkjøles, lag røre til maisbrødet. Bland maismelet, hvetemelet, sukker, maismel, bakepulver og den resterende krydderblandingen i en stor bolle. Tilsett egg, melk, smeltet smør, ½ kopp av hver av den revne Cheddar og Monterey Jack, samt grønnsaksblandingen. Rør til det akkurat er blandet.
  5. 5Hell de resterende 2 spiseskjeene olje i en 12-tommers støpejernspanne. Sørg for at oljen dekker hele bunnen av pannen; løft og vipp pannen om nødvendig. Varm opp oljen til den begynner å ryke, omtrent 4 til 5 minutter. Hell røren i pannen, og blandingen vil begynne å syde umiddelbart. Fjern pannen umiddelbart og strø jevnt over toppen av røren med resten av Cheddar og Monterey Jack på ½ kopp hver.
  6. 6Stek til en kniv satt inn i midten av maisbrødet kommer ut ren, omtrent 30 minutter. Ta ut av ovnen og la hvile i 10 minutter før du skjærer i det.