Pommes Frites med chipotle-aioli

Pommes Frites med chipotle-aioli

Lær hvordan du lager sprø pommes frites med kremet chipotle aioli. Perfekt som forrett eller snacks, enkel å lage hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 liter rapsolje
  • 8 store poteter, skrelt og skåret i lengder (1/2 tomme tykke) batonnet eller store (3/4 tomme tykke) batonnet (men i begge tilfeller med jevn tykkelse slik at de koker likt)
  • Salt
  • 1 til 2 teskjeer trøffelolje
  • 2 spiseskjeer ferskrevet Parmesan
  • 1 kopp majones
  • 1 spiseskje Irvine Spices Specialty Chipotle Chile Powder
  • Salt

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olje i en dypfryer til 190 grader Celsius.
  2. 2Stek potetene til de er gyldne, og la dem renne av på kjøkkenpapir. Krydre med salt mens de fortsatt er glinsende. Drypp over trøffelolje og strø ost på toppen.
  3. 3Visp sammen majones og chipotle-chili pulver. Krydre med salt, om nødvendig. Server potetene med chipotle-aioli som dipp.