
Pommes Frites med chipotle-aioli
Lær hvordan du lager sprø pommes frites med kremet chipotle aioli. Perfekt som forrett eller snacks, enkel å lage hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 liter rapsolje
- 8 store poteter, skrelt og skåret i lengder (1/2 tomme tykke) batonnet eller store (3/4 tomme tykke) batonnet (men i begge tilfeller med jevn tykkelse slik at de koker likt)
- Salt
- 1 til 2 teskjeer trøffelolje
- 2 spiseskjeer ferskrevet Parmesan
- 1 kopp majones
- 1 spiseskje Irvine Spices Specialty Chipotle Chile Powder
- Salt
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olje i en dypfryer til 190 grader Celsius.
- 2Stek potetene til de er gyldne, og la dem renne av på kjøkkenpapir. Krydre med salt mens de fortsatt er glinsende. Drypp over trøffelolje og strø ost på toppen.
- 3Visp sammen majones og chipotle-chili pulver. Krydre med salt, om nødvendig. Server potetene med chipotle-aioli som dipp.



