Ricotta-kake

Ricotta-kake

Lær hvordan du lager en kremet ricotta cheesecake med denne enkle oppskriften. Perfekt for enhver anledning! Enkel, rask og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 2 pund ricottaost
  • 2/3 kopp sukker
  • 6 store egg
  • 1/4 kopp pluss 1 spiseskje allsidig mel
  • 1 spiseskje appelsinskall
  • 1 teskje appelsinlikør, for eksempel Grand Marnier
  • 1 teskje vaniljepulver
  • 1/8 teskje salt
  • En klype malt kanel

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 150 grader Celsius. I en stor bolle, bland ricottaen til den er glatt. Deretter visper du inn sukkeret og melet. Neste, visper du inn eggene ett om gangen. Deretter tilsetter du appelsinskallet, likøren, vaniljen, saltet og kanelen. Når alt er godt blandet, heller du røren i en smurt springform. Stek til den er fast og gyllen, ca. 1 time og 15 minutter.
  2. 2Ta ut kaken og la den avkjøle i 30 minutter før den settes i kjøleskapet. Del i 9 til 16 skiver.