Salat med Morton Bay-krabbe og mangoginger-dressing

Salat med Morton Bay-krabbe og mangoginger-dressing

oppskrift på en frisk og smakfull salat med morton bay bug, mango og ingefærdressing. perfekt for sommermåltider og spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1 gallon vann
  • 2 spiseskjeer salt
  • 1 Morton Bay Bug (kan erstattes med en hummer på 1 1/4 pund), kokt og hakket
  • 1 mango, skrelt, fjernet frø og hakket
  • 1/2 spiseskje revet og hakket ingefær
  • 1 rød chili, hakket
  • Saften av 2 sitroner
  • 1 kopp ekstra jomfru olivenolje
  • Salt og pepper
  • 4 kopper vårsalat

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp 3,8 liter vann med 2 spiseskjeer salt. Tilsett sjøkreps (eller hummer) og kok i 12 minutter. Sil av vannet og avkjøl. Skill klør og hale, og kast kroppen. Knekk skallet på klør og hale, og fjern kjøttet. Skjær kjøttet i terninger.
  2. 2I en blender, kombiner mango, ingefær, chili og sitronjuice. Kjør blenderen mens du sakte heller i olivenolje. Smak til med salt og pepper.
  3. 3I en blandingsbolle, bland sjøkreps (eller hummer) og vårgress. Tilsett dressingen. Vend forsiktig og server.