Den ultimate Filet-O-Fish-sandwichen

Den ultimate Filet-O-Fish-sandwichen

oppskrift på den ultimate filet o fish sammie. lær hvordan du lager en smakfull og enkel sandwich hjemme. perfekt for en rask lunsj eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 hel halibutt-tale, fersk (ca. 3 cm tykk, ca. 30 cm lang)
  • 2. 1 kopp hvetemel
  • 3. 1 egg, pisket
  • 4. 1 kopp melk
  • 5. 1 ½ kopper panko brødsmuler
  • 6. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 7. Extra-virgin olivenolje
  • 8. 1 kopp majones, ferdigkjøpt
  • 9. 1 sitron, saftet
  • 10. En håndfull ferske persilleblader, finhakket
  • 11. En håndfull ferske basilikumblader, finhakket
  • 12. En håndfull gressløk, finhakket
  • 13. 2 ss olivenolje
  • 14. 1 fot lang surdeigsbaguette
  • 15. 1 kopp lett pakket hydroponisk ruccola (bladvariant, med stilker)
  • 16. 1 moden avokado, skåret i tykke skiver
  • 17. 1 stor tomat, skåret i tykke skiver

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 22. Sett et stort bakepapirkledd stekebrett i ovnen og varm det i 30 minutter.
  3. 33. Begynn med å tørke av halibutfileten med papir. Hvis du har en hale, kutt fileten langs midten slik at du kan vende de to delene oppå hverandre for å danne en fin rektangulær form som matcher brødet. Sett opp en brødpaneringstasjon med mel, sammenvispet egg og melk, og brødsmuler i separate beholdere. Krydre med salt og pepper. Dypp hver filet i mel, eggemelblandingen, og deretter panko. Sett til side på en rist i romtemperatur for å la paneringen sette seg.
  4. 44. Ta ut stekebrettet fra ovnen, tilsett en liten mengde olje, og overfør den panerte fisken til brettet. Drypp over litt olivenolje. Stek i 30 minutter eller til den er gyllenbrun.
  5. 55. Bland ingrediensene til sitronurtemajonesen i en bolle og rør godt sammen. Krydre med salt og pepper etter smak. Del baguetten horisontalt i to. Åpne den opp og rist den i en varm ovn til den er lett oppvarmet. Smør hver halvdel med sitronurtemajones og legg arugula, tomat og avocado på den ene halvdelen. Topp med sprø panko-tilberedt fisk og legg den andre halvdelen av brødet oppå. Fest med to spyd i hver ende og kutt midt på. Server med ekstra sitronurtemajones ved siden av.