
Den ultimate Filet-O-Fish-sandwichen
oppskrift på den ultimate filet o fish sammie. lær hvordan du lager en smakfull og enkel sandwich hjemme. perfekt for en rask lunsj eller middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 22. Sett et stort bakepapirkledd stekebrett i ovnen og varm det i 30 minutter.
- 33. Begynn med å tørke av halibutfileten med papir. Hvis du har en hale, kutt fileten langs midten slik at du kan vende de to delene oppå hverandre for å danne en fin rektangulær form som matcher brødet. Sett opp en brødpaneringstasjon med mel, sammenvispet egg og melk, og brødsmuler i separate beholdere. Krydre med salt og pepper. Dypp hver filet i mel, eggemelblandingen, og deretter panko. Sett til side på en rist i romtemperatur for å la paneringen sette seg.
- 44. Ta ut stekebrettet fra ovnen, tilsett en liten mengde olje, og overfør den panerte fisken til brettet. Drypp over litt olivenolje. Stek i 30 minutter eller til den er gyllenbrun.
- 55. Bland ingrediensene til sitronurtemajonesen i en bolle og rør godt sammen. Krydre med salt og pepper etter smak. Del baguetten horisontalt i to. Åpne den opp og rist den i en varm ovn til den er lett oppvarmet. Smør hver halvdel med sitronurtemajones og legg arugula, tomat og avocado på den ene halvdelen. Topp med sprø panko-tilberedt fisk og legg den andre halvdelen av brødet oppå. Fest med to spyd i hver ende og kutt midt på. Server med ekstra sitronurtemajones ved siden av.