Cajun kylling Alfredo 2

Cajun kylling Alfredo 2

Lær hvordan du lager den deilige cajun chicken alfredo med vår enkle oppskrift. Perfekt for en smakfull middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. Kosher salt
  • 2. Fire 150-grams kyllingbryst uten ben og skinn (ca. 570 gram)
  • 3. Blackening Spice Rub, oppskrift følger
  • 4. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 5. 3 spiseskjeer finhakket hvitløk
  • 6. 1/4 kopp tørr hvitvin
  • 7. 3 kopper kremfløte
  • 8. 1 kopp grovhakkede soltørkede tomater, marinert
  • 9. 450 gram fettuccine
  • 10. 3/4 kopp revet Parmesanost
  • 11. 1 teskje fint havsalt
  • 12. 1 teskje nykvernet svart pepper
  • 13. 1/2 kopp tynne skiver av grønn løk, til pynt
  • 14. 1 spiseskje granulert hvitløk
  • 15. 1 spiseskje nykvernet svart pepper
  • 16. 1/2 spiseskje salt
  • 17. 2 teskjeer malt spisskummen
  • 18. 2 teskjeer granulert løk
  • 19. 1 teskje cayennepepper
  • 20. 1 teskje italiensk krydderblanding
  • 21. 1 teskje paprika
  • 22. 1/2 teskje chilipulver

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Kok opp en stor kjele med saltet vann. Varm en stor støpejernspanne over veldig høy varme.
  2. 22. Dredge kyllingbrystene i Blackening Spice Rub. Legg dem i støpejernspannen. Stek begge sider av kyllingen, 2 til 3 minutter per side, til de er svarte.
  3. 33. Overfør kyllingen til et stekebrett og sett det i ovnen til den indre temperaturen når 75 grader Celsius på et øyemål, ca. 10 minutter.
  4. 44. Ta ut kyllingen av ovnen og skjær den i skiver på skrå.
  5. 55. I en stor panne over middels varme, varm opp olivenoljen. Tilsett hvitløk og la den bli lett brun, 2 til 3 minutter. Rør inn vinen. Hell i fløten, la det koke opp og la det småkoke til sausen er redusert til halvparten. Tilsett soltørkede tomater og kyllingskivene.
  6. 66. I mellomtiden, kok fettuccinen al dente i henhold til pakkens anvisninger. Sil av vannet.
  7. 77. Når fløtesausen har ønsket konsistens, rør inn ½ kopp parmesan, havsalt, pepper og pasta.
  8. 88. For å servere, vend pastaen inn i fløtesausen og anrett på store, runde tallerkener. Pynt med hakket grønn løk og resten av parmesanosten, ¼ kopp.
  9. 99. Bland hvitløk, svart pepper, salt, spisskummen, løk, cayennepepper, italiensk krydder, paprika og chilipulver i en liten bolle. Oppbevar i en lufttett beholder.