Frittelle di Castagne – Kastanjepannekaker
oppskrift på deilige frittelle di castagne, smakfulle kastanjepannekaker perfekte for høstsesongen. enkel å lage og smakfull dessert eller frokost.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Sesong: høst
Ingredienser
- Ekstra virgin olivenolje, til dypfritering
- 14 unser/400 g kastanjemel
- En klype salt
- 2 kopper/500 ml vann
- Melis (konfektørsukker), til å strø over
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olivenoljen i en dyp, tykkbunnet stekepanne. I en stor blandebolle, tilsett melet, saltet og vannet, og visp til en jevn og glatt røre.
- 2Slipp store skjeer med røren forsiktig ned i den varme oljen, noen av gangen. La dem steke, og snu dem etter behov, til de er gylne og sprø på begge sider. Overfør dem til en tallerken dekket med kjøkkenpapir for å absorbere overflødig olje.
- 3Legg fritterne på et serveringsfat og dryss over melis.





