Ristet tre-peppersalsa

Ristet tre-peppersalsa

Lær hvordan du lager en smakfull roasted three pepper salsa med vår enkle oppskrift. Perfekt som tilbehør til tapas, grillmat eller som dip.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1 rød paprika, ovnsbakt, skrelt, kjernet og hakket
  • 2. 1 gul paprika, ovnsbakt, skrelt, kjernet og hakket
  • 3. 1 grønn paprika, ovnsbakt, skrelt, kjernet og hakket
  • 4. 1 stilk selleri, finhakket
  • 5. 2 ss hakket fersk persille
  • 6. 2 ss hakkede modne oliven
  • 7. 2 ss olivenolje
  • 8. 1 ss kapers, skylt og avrente
  • 9. 1 ts fersk rosmarin
  • 10. 1 hvitløksfedd, finhakket
  • 11. Saften av 1/2 sitron
  • 12. Salt og nykvernet pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Bland alle ingrediensene i en middels stor bolle.