
Salsa Imperti med barbecuesaus
oppskrift på salsa imperti for barbacoa. læren om hvordan du lager en smaksrik salsa som passer perfekt til grillmat. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1/3 kopp melasse
- 1/4 kopp chipotles i adobosaus, most
- (med adobosaus inkludert i pureen)
- 3 hvitløksfedd, finhakket (eller 1 1/2 teskjeer hvitløksgranulat)
- 1 middels stor gul løk, finhakket (eller 1 spiseskje løkpulver)
- 5 spiseskjeer Worcestershiresaus (eller 1 spiseskje Worcestershiropulver)
- Saften av 1 sitron
- 1 hel sitron, revet skall og finhakket
- 1/4 kopp soyasaus
- 2 kopper ketchup
- 1 1/2 kopper øl
Fremgangsmåte
- 1Bland alt og kok opp over middels varme. La det småkoke på lav varme i 15 minutter. La det avkjøle, hell det i en beholder, og oppbevar i kjøleskapet.
- 2Oppskriftene til denne konkurransen, som er levert av bidragsytere som kanskje ikke er profesjonelle kokker, har ikke blitt testet i Food Networks kjøkken. Derfor kan ikke Food Network garantere for nøyaktigheten av noen av oppskriftene.





