Quesadillas med Huitlacoche og ost

Quesadillas med Huitlacoche og ost

Lær å lage deilige quesadillas med huitlacoche og ost. Enkel oppskrift perfekt for en smakfull forrett eller hovedrett. Passer for alle nivåer!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 kopper fersk huitlacoche
  • 2. 2 spiseskjeer kokkeolje
  • 3. 1/2 kopp hakket løk
  • 4. 2 kopper finmalt masa harina
  • 5. 1 1/4 kopp kaldt vann
  • 6. 1/2 teskje salt
  • 7. 2 kopper queso blanco

Fremgangsmåte

  1. 11. Kutt huitlacoche av maiskolben og skjær i terninger. Varm opp en middels stor stekepanne med olje, tilsett løk og stek til den er myk. Tilsett huitlacoche og stek til det er mørt, ca. 5 minutter.
  2. 22. Bland sammen masa harina, vann og salt i en middels stor bolle, og rør til det er jevnt.
  3. 33. Deigen skal være litt klissete og danne en ball når den presses sammen. For å teste, trykk en liten ball av deig flatt mellom håndflatene. Hvis kantene sprekker, tilsett vann, en spiseskje om gangen, til testbiten ikke sprekker.
  4. 44. Legg en liten ball av deig mellom to ark med voksduk og trykk eller kjevle ut til en liten tortilla.
  5. 55. Brett den rå deigen rundt, lag en lomme, og fyll med en spiseskje av hver av den stekte huitlacoche og queso blanco. Lukk kantene. Stek på grill i 5 minutter til den er gyllenbrun.