
Poisson Cru med kokosmelk og lime
oppskrift på poisson cru med kokosmelk og lime. en frisk og smakfull rett som passer perfekt til sommermåltidet. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 1 pund fersk gulfin tunfisk, skåret i omtrent 1/2-tommers terninger
- 2. 3 spiseskjeer limesaft
- 3. Havsalt
- 4. 1 kopp fersk kokosmelk
- 5. 1/4 kopp skrelte og 2-tommers terninger av gulrøtter
- 6. 1/4 kopp skrelte, frøfjernede og 2-tommers terninger av agurk
- 7. 2 tomater skrellet, frøfjernet og skåret i 2-tommers terninger, eller cherrytomater delt i to
- 8. Nykvernet pepper
- 9. 1 spiseskje finhakket vårløk
Fremgangsmåte
- 1I en bolle, bland tunfisk, sitronsaft og litt salt, og la det marinere i 5 minutter. Sil av sitronsaften og tilsett kokosmelk, gulrøtter, agurk og tomater i bollen. Bland godt sammen, og smak til med salt og pepper. Server i en bolle (eller i en halvt kokosnøttskall hvis mulig), og dryss over finhakket vårløk.





