Poisson Cru med kokosmelk og lime

Poisson Cru med kokosmelk og lime

oppskrift på poisson cru med kokosmelk og lime. en frisk og smakfull rett som passer perfekt til sommermåltidet. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1 pund fersk gulfin tunfisk, skåret i omtrent 1/2-tommers terninger
  • 2. 3 spiseskjeer limesaft
  • 3. Havsalt
  • 4. 1 kopp fersk kokosmelk
  • 5. 1/4 kopp skrelte og 2-tommers terninger av gulrøtter
  • 6. 1/4 kopp skrelte, frøfjernede og 2-tommers terninger av agurk
  • 7. 2 tomater skrellet, frøfjernet og skåret i 2-tommers terninger, eller cherrytomater delt i to
  • 8. Nykvernet pepper
  • 9. 1 spiseskje finhakket vårløk

Fremgangsmåte

  1. 1I en bolle, bland tunfisk, sitronsaft og litt salt, og la det marinere i 5 minutter. Sil av sitronsaften og tilsett kokosmelk, gulrøtter, agurk og tomater i bollen. Bland godt sammen, og smak til med salt og pepper. Server i en bolle (eller i en halvt kokosnøttskall hvis mulig), og dryss over finhakket vårløk.