
Krepsegrøt og krydret reker
oppskrift på crawfish grits og blackened shrimp, perfekt for en smakfull forrett eller hovedrett. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 4 ounces smør
- 2. 1/2 kopp kremfløte
- 3. 1 pund hurtigkokte maisgryn
- 4. 1 pund rensede crawfish-halestykker
- 5. 1/2 kopp revet Parmesan
- 6. Salt og pepper
- 7. 2 teskjeer olivenolje eller smør
- 8. 8 ounces jumbo reker (16/20)
- 9. 1/4 kopp Cajun-krydder
Fremgangsmåte
- 11. Til gritsene: Kok opp 7 kopper vann, og tilsett deretter smør og kremfløte. La det småkoke i 2 minutter på middels varme. Rør inn gritsene mens du pisker til det blir jevnt og glatt (ikke kornete). Tilsett krepsene mens du pisker, deretter parmesanosten. Smak til med salt og pepper.
- 22. Til rekene: Varm opp en stekepanne på middels-lav varme med olivenolje. Dryss lett over cajunkrydder på begge sider av rekene. Stek til de er møre, ca. 1 til 2 minutter på hver side. Ta av varmen og legg 1 eller 2 reker oppå hver porsjon med grits.





