Persille, paprika, pesto, reker, cocktailsaus

Persille, paprika, pesto, reker, cocktailsaus

Lær å lage en frisk og smakfull shrimp cocktail med parsley paprika pesto og en deilig cocktail saus. Perfekt for forretter og festlige anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 kopper fersk, finhakket italiensk persille
  • 1/4 middels rød løk, finhakket
  • 2 mellomstore hvitløksfedd, knust
  • 1 spiseskje paprika
  • 1/2 teskje kosher salt
  • 1/4 kopp rødvinseddik
  • 1/2 kopp olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Legg alt unntatt oljen i en food processor utstyrt med en kniv. Når food processoren går, hell sakte inn oljen til den er helt innarbeidet; smak til med ekstra salt etter ønske. (Kan lages opp til én dag i forveien, dekket og oppbevart i kjøleskapet.)
  3. 3Server med kokte og avkjølte reker.