
Persille, paprika, pesto, reker, cocktailsaus
Lær å lage en frisk og smakfull shrimp cocktail med parsley paprika pesto og en deilig cocktail saus. Perfekt for forretter og festlige anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 3 kopper fersk, finhakket italiensk persille
- 1/4 middels rød løk, finhakket
- 2 mellomstore hvitløksfedd, knust
- 1 spiseskje paprika
- 1/2 teskje kosher salt
- 1/4 kopp rødvinseddik
- 1/2 kopp olivenolje
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Legg alt unntatt oljen i en food processor utstyrt med en kniv. Når food processoren går, hell sakte inn oljen til den er helt innarbeidet; smak til med ekstra salt etter ønske. (Kan lages opp til én dag i forveien, dekket og oppbevart i kjøleskapet.)
- 3Server med kokte og avkjølte reker.


