
Tomatsuppe i kopper
Lær hvordan du lager deilige tomato soup cupcakes. Perfekt for en kreativ dessert eller overraskende snacks. Enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 1 1/4 kopper hvetemel
- 1 1/3 kopper sukker
- 4 teskjeer bakepulver
- 1 teskje natron
- 1/2 teskje malt nellik
- 1 teskje malt kanel
- 1 (10,75 unser) boks tomatsuppe
- 16 spiseskjeer (2 staver) usaltet smør, smeltet
- 4 store egg, lett pisket
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. I en middels stor bolle, visp sammen mel, sukker, bakepulver, natron, nellik og kanel. I en stor bolle, visp sammen suppe og smør til det er godt blandet. Rør inn eggene og 1/2 kopp vann. Vend inn melblandingen i tomatsuppen, bare til det er akkurat blandet.
- 2Fordel røren i en 12-koppers muffinsform med papirformer. Stek til kakene er ferdige når en kakepinne kommer ut ren, ca. 18 minutter.





