Tomatsuppe i kopper

Tomatsuppe i kopper

Lær hvordan du lager deilige tomato soup cupcakes. Perfekt for en kreativ dessert eller overraskende snacks. Enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1 1/4 kopper hvetemel
  • 1 1/3 kopper sukker
  • 4 teskjeer bakepulver
  • 1 teskje natron
  • 1/2 teskje malt nellik
  • 1 teskje malt kanel
  • 1 (10,75 unser) boks tomatsuppe
  • 16 spiseskjeer (2 staver) usaltet smør, smeltet
  • 4 store egg, lett pisket

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. I en middels stor bolle, visp sammen mel, sukker, bakepulver, natron, nellik og kanel. I en stor bolle, visp sammen suppe og smør til det er godt blandet. Rør inn eggene og 1/2 kopp vann. Vend inn melblandingen i tomatsuppen, bare til det er akkurat blandet.
  2. 2Fordel røren i en 12-koppers muffinsform med papirformer. Stek til kakene er ferdige når en kakepinne kommer ut ren, ca. 18 minutter.