Paprikaglasert baby back ribs

Paprikaglasert baby back ribs

Lær hvordan du lager saftige baby back ribs med en smakfull paprika-glaze. Perfekt for en smakfull hovedrett. Enkelt og raskt å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 pounds baby back pork ribs, skåret i individuelle ribber
  • 6 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 1/2 kopper tørr rødvin
  • 1/2 kopp vann
  • 2 spiseskjeer søt paprika
  • 3 spiseskjeer sherryeddik
  • 1 1/2 spiseskjeer godt pakket brunt sukker
  • 1 spiseskje salt
  • Nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Del ribbe opp mellom to store, tunge, lufttette plastposer.
  2. 2Bland sammen de resterende ingrediensene og pepper, etter smak, i en bolle, og hell det over ribbeene.
  3. 3Lukk posene, og press ut overflødig luft.
  4. 4Mariner ribbeene, kjølt, og snu posene av og til, over natten.
  5. 5Forvarm ovnen til 135 grader Celsius (275 grader Fahrenheit).
  6. 6Overfør ribbeene og marinaden til en stekeplate stor nok til å romme ribbeene i ett lag, og stek ribbeene, dekket, og snu dem av og til, i 4 timer.
  7. 7Ribbeene kan lages to dager i forveien, avkjøles, uten å dekke, og deretter oppbevares i kjøleskap.
  8. 8Varm opp ribbeene i en forvarmet ovn på 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit) til de er varme, ca. 12 minutter.