
Paprikaglasert baby back ribs
Lær hvordan du lager saftige baby back ribs med en smakfull paprika-glaze. Perfekt for en smakfull hovedrett. Enkelt og raskt å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 pounds baby back pork ribs, skåret i individuelle ribber
- 6 hvitløksfedd, finhakket
- 1 1/2 kopper tørr rødvin
- 1/2 kopp vann
- 2 spiseskjeer søt paprika
- 3 spiseskjeer sherryeddik
- 1 1/2 spiseskjeer godt pakket brunt sukker
- 1 spiseskje salt
- Nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Del ribbe opp mellom to store, tunge, lufttette plastposer.
- 2Bland sammen de resterende ingrediensene og pepper, etter smak, i en bolle, og hell det over ribbeene.
- 3Lukk posene, og press ut overflødig luft.
- 4Mariner ribbeene, kjølt, og snu posene av og til, over natten.
- 5Forvarm ovnen til 135 grader Celsius (275 grader Fahrenheit).
- 6Overfør ribbeene og marinaden til en stekeplate stor nok til å romme ribbeene i ett lag, og stek ribbeene, dekket, og snu dem av og til, i 4 timer.
- 7Ribbeene kan lages to dager i forveien, avkjøles, uten å dekke, og deretter oppbevares i kjøleskap.
- 8Varm opp ribbeene i en forvarmet ovn på 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit) til de er varme, ca. 12 minutter.





