
Ritz Fitz OvenFried Fish Fillets
Lær hvordan du lager sprø og deilige ovn-friterte fiskefileter med denne enkle oppskriften. Perfekt som en sunn hovedrett til hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 spiseskjeer (1/2 stang) usaltet smør
- 2/3 kopp knuste kjeks (jeg bruker Ritz)
- 1/4 kopp revet Parmesanost (ca. 30 gram)
- 1/2 teskje tørket basilikum
- 1/2 teskje tørket oregano
- 1/4 teskje hvitløkspulver
- 1 pund sole, scrod, abbor eller andre milde fiskefileter
- Sitronbåter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 2Smelt smøret i en 23 x 33 cm ildfast form i ovnen. Mens det smelter, bland alt annet unntatt fisken i en paiform. Dypp fisken i det smeltede smøret, vend hver bit i brødsmuler og legg den tilbake i ildfastformen. Stek filetene i 20 til 25 minutter, eller til fisken flaker seg lett med en gaffel. Server med sitronbåter, og lykke til!
