
Grønnsaker med fersk bringebærdressing
oppskrift på en frisk og smakfull grønnsalat med hjemmelaget bringebærdressing, perfekt for sommermåltidet eller som forrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Ha bringebær, sennep og granateplejuice i en food processor eller blender, og kjør til det blir glatt. Mens motoren går, tilsett olivenoljen i en jevn, langsom strøm, til en jevnt emulgerende dressing har dannet seg. Krydre dressingen med salt og pepper etter smak. (Hvis dressingen er for tykk, tilsett en spiseskje til med juice.)
- 33. Hell halvparten av dressingen i bunnen av en stor, avkjølt salatbolle, og legg på blandede grønne blader. Vend salaten forsiktig når den skal serveres, og pynt med flere bringebær.
- 44. Merk: Resten av vinaigretten kan oppbevares i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil 5 dager.