
Karibisk fylt rød snapper
oppskrift på Caribbean Stuffed Red Snapper – en smakfull og eksotisk rett med karibiske krydder og fersk fisk. Perfekt for en sommermiddag eller fest!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 1 hel rød snapper (3 til 4 pund), skrellet og renset
- 1 lime, delt i fire
- Salt, til å gni inn fisken
- 2 kopper brødsmuler
- 1/2 kopp (1 stang) smør, smeltet
- 4 spiseskjeer hakkede gressløk
- 4 spiseskjeer hakkede persilleblader
- 1/4 til 1/2 teskje cayennepepper
- 1 liten løk, hakket
- 5 fedd hvitløk, finhakket
- 1 liten lime, revet skall og saften
- 1 teskje salt
- 1 teskje hvit pepper
- 1 teskje tørket timian
- 1 teskje tørket salvie
- 1 teskje tørket søt marjoram
Fremgangsmåte
- 1Vask fisken og gni den innvendig og utvendig med den kvartede limebiten og salt. La den stå i kjøleskapet i minst 10 minutter. Tørk av limejuicen og saltet. Forvarm ovnen til 150 grader Celsius eller gjør klar grillen.
- 2Bland alle ingrediensene til fyllet og fyll hulrommet i snappen. Stek eller grill fisken til kjøttet er ugjennomsiktig, ca. 10 minutter per pund. Ikke overkok.


