Karibisk fylt rød snapper

Karibisk fylt rød snapper

oppskrift på Caribbean Stuffed Red Snapper – en smakfull og eksotisk rett med karibiske krydder og fersk fisk. Perfekt for en sommermiddag eller fest!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1 hel rød snapper (3 til 4 pund), skrellet og renset
  • 1 lime, delt i fire
  • Salt, til å gni inn fisken
  • 2 kopper brødsmuler
  • 1/2 kopp (1 stang) smør, smeltet
  • 4 spiseskjeer hakkede gressløk
  • 4 spiseskjeer hakkede persilleblader
  • 1/4 til 1/2 teskje cayennepepper
  • 1 liten løk, hakket
  • 5 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 liten lime, revet skall og saften
  • 1 teskje salt
  • 1 teskje hvit pepper
  • 1 teskje tørket timian
  • 1 teskje tørket salvie
  • 1 teskje tørket søt marjoram

Fremgangsmåte

  1. 1Vask fisken og gni den innvendig og utvendig med den kvartede limebiten og salt. La den stå i kjøleskapet i minst 10 minutter. Tørk av limejuicen og saltet. Forvarm ovnen til 150 grader Celsius eller gjør klar grillen.
  2. 2Bland alle ingrediensene til fyllet og fyll hulrommet i snappen. Stek eller grill fisken til kjøttet er ugjennomsiktig, ca. 10 minutter per pund. Ikke overkok.