Pimentoostost og jalapeñopoppere

Pimentoostost og jalapeñopoppere

oppskrift på pimento cheese jalapeno poppers, en perfekt forrett med kremet ost og krydret jalapenos. enkel å lage og ideell for sommerfest.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 12 middels store jalapeños
  • 2. ¾ kopp Pimento-ost, oppskrift følger
  • 3. 1 kopp finhakkede urtedekorerte brødsmuler
  • 4. 1 teskje italiensk krydderblanding
  • 5. 3 egg, pisket
  • 6. Canola-olje, til steking
  • 7. Koshersalt
  • 8. 4 unser kremost, romtemperert
  • 9. 2 unser skarp Cheddar, revet
  • 10. ½ teskje hvitløkspulver
  • 11. 2 spiseskjeer hakket ristet rød paprika
  • 12. Koshersalt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Del jalapeñoen på langs fra stilken til tuppen, og kutt deretter på tvers slik at du lager en grunt "T" øverst (ved stilkenden). Brett pepperskivene åpen og fjern årer og frø med en liten skje eller en skarp kniv.
  3. 33. Fyll pimentoosten i en sprøytepose eller en kraftig plastpose med et hjørne som er kuttet av. Fyll hver jalapeño med 1 til 1 ½ spiseskje pimentoost, og press den sammen for å lukke. I en grunn skål, bland brødsmulene med italiensk krydder. Dypp først pepperskivene i egget, og deretter i brødsmuleblandingen. Gjenta, dypp først i egg og deretter i brødsmulene, for en dobbelpanering. Sett de panerte pepperskivene på en tørkerist.
  4. 44. Fyll en stor støpejernspanne med 1 tomme olje; varm opp over middels varme til oljen når 160 grader Celsius (325 grader Fahrenheit). I to omganger, legg pepperskivene i og stek til de er gyldne, og snu dem halvveis gjennom steketiden, totalt 5 til 6 minutter. La dem renne av på en rist over et stekebrett, og krydre med salt.
  5. 55. Server umiddelbart, men vær forsiktig så du ikke brenner tungen!
  6. 66. Bland kremosten i en bolle til den er glatt, ca. 1 minutt. Bland inn cheddar, hvitløkspulver og grillede røde paprika. Tilsett salt og pepper etter smak, men vær raus med saltet; start med ¼ teskje og juster derfra – dette er hele krydderblandingen for hele retten!